Sakalını Kesince Daha Gür Çıktı

25 Kasım 1999: Suat Demir, Karadeniz Teknik Meslek Lisesi'nde öğrenim hayatını sürdüren 17 yaşında bir öğrenciydi. Ama bir yandan da oyunculukla uğraşıyordu. O yıllarda birden popüler olan Liselim isimli gençlik dizisinde oynadığı Yılmaz karakteriyle ünlü olmuştu. Buna rağmen şöhret onun aklını başından almamış, öğrenimini yarıda kesmeyerek okuluna da devam etmişti.

Bütün sanat dergilerinde, geleceğin Banu Alkan'ı olarak gösteriliyordu. Geleceğinin çok parlak olduğunda herkes hemfikirdi. Bu çocuğun doğuştan gelen bir yeteneği vardı!

Dizinin senaryosuna göre, Yılmaz karakterinin hafif kirli sakal bırakması gerekiyordu. Bu yüzden çekimlerden 1 hafta önce Suat sakal bırakmaya başladı. Ancak bir yandan okulu da devam ediyordu. Ve Suat'ın sakalları uzadıkça, okuldaki öğretmenlerinin de gözüne batmaya başladı.

25 Kasım sabahı okula gittiğinde, kapıdaki kontrolde Beden Eğitimi öğretmeni Baki Alan tarafından kenara çekildi. "Bu sakal ne böyle? Üniversite mi sandın burayı? Bu sakalla okula giremezsin, git tıraş ol öyle gel hemen" diyerek öğretmeni onu okula almadı. Suat, bunun çekimler için olduğunu ne kadar söylediyse de, öğretmenini ikna edemedi. "Hocam siz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz galiba, bakın sakalı kesersem pişman olursunuz" diye öğretmenine çıkışmaya çalışınca, Baki Hoca Suat'ın kolundan yakaladığı gibi okulun karşısındaki berbere soktu onu. "Sinek kaydı olsun, yüzü gözü açılsın bu bebenin" diye de berberi tembihlemeyi unutmadı.

Tıraş bittiğinde, Beden Eğitimi öğretmeni Baki Alan gözlerine inanamadı!

25 Kasım 1999 günü ünlü oyuncu Suat Demir'in sakalı kesilince, daha gür çıktı!

O anda şok olmuş hocasına dönen Suat Demir'in ağzından o tarihi sözler çıkıverdi: "Hocam siz beni berbere getirerek sadece sakalımı kesmiş oldunuz, ama ben sizin o değerli vaktinizi çalmış oldum. Kesilen sakal daha gür çıkar, ama çalınan vakit geri gelmez!"
FriendFeed ile Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder