Dünya Sağından Kalkma Günü

27 Aralık: Her sene 26 Aralık'ta kutlanan "Dünya Yatağının Sağ Kenarı Duvara Dayalı Olduğu İçin Her Sabah Solundan Kalkmak Zorunda Olanların Bu Sefer Ayak Ucuna Yatma Günü"'nün ardından gelen "Dünya Sağından Kalkma Günü"'nüz kutlu olsun!

Dün gece şenliklerle kutladığımız özel günün ardından, hepimiz daha huzur dolu bir şekilde gözlerimizi açtık dünyaya. Sağımızdan kalktık, camımızı açtık, odamızı havalandırdık, keyifli bir duş aldık, giyinip dışarı çıktık gülümseyerek, bir yandan da etrafa "Acaba oldu mu?" diye meraklı gözlerle bakarak...

Ama dış kapıdan adımımızı atar atmaz hepimizin başına aynı şey geldi değil mi? Bugün, o gün değilmiş, bunu anladık... Daha Dünya Barışı'na hazır değilmişiz!

Olsun be sevgili takipçiler, seneye aynı gün yine bu kutlamalara katılırken, saf iyilik, saf sevgi ve Dünya Barışı'nı umut etmekten vazgeçmeyeceğiz. Umarız ki, ileriki yıllarda bir başka 27 Aralık günü "Dünya Barışı'nın Sağlandığı Gün"'ünüzü de kutlarız. Şimdilik, hoşçakalın=)
FriendFeed ile Paylaş

4 yorum:

xLarge dedi ki...

"Benim duvara toslamamla alakalı olamaz" demiştim ben.

son kıllanma tarihi dedi ki...

Abi valla maşallah hiç kaçırmıyosun anında yorum yazıyosun haa:D harikasın:D

Sabah kavga eden o iki araba sahibinden birisi sensindir belki de bilemiycem:P

xLarge dedi ki...

savaşmam sevişirim. ben değilimdir o...

**MM** dedi ki...

selam dost blog olmak istiyorum ama dost blog başvuru sayfasına yorum yapılmıyor. mailim cepturkey@gmail.com mail atarsan konuşalım ekleşelim

Yorum Gönder