Dünya Farmville İneklerini Sağmayıp Bir Gün Nadasa Bırakma Günü

Her Yıl Aralık Ayının İlk Haftasının Başlangıç Günü: Bugün, Dünya Farmville İneklerini Sağmayıp Bir Gün Nadasa Bırakma Günü. Her yıl bugün milyonlarca Farmville oyuncusu senede bir gün de olsa ineklerini rahat bırakarak onların da tatil yapmalarına imkan sağlıyor. Kutlu Olsun!

Hayvan-İş sendikasının baskılarıyla ilk kez 2007 yılında kutlanan bu özel gün, kısa vadede Farmville ekonomisini olumsuz etkilemiş gibi göründüyse de, uzun vadede ineklerin moralini yükseltmek suretiyle daha bol süt üretmelerini sağladığı için günümüzde hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi tarafından da kutlanıyor. Hayvan-İş'in yanında çeşitli Hayvan Haklarını Koruma Dernekleri de bugünü destekliyorlar.

Bu yıl da dünyanın dört bir yanında kutlanacak olan bu anlamlı güne katılmayı unutmamanızı diliyoruz.
FriendFeed ile Paylaş

13 yorum:

xLarge dedi ki...

kesem yiyem o zaman :)

dralaye dedi ki...

aceleye getirmişsin yahu olmamış

son kıllanma tarihi dedi ki...

evet biraz aceleye geldi aslında, ama biraz da farklı bir tarzda yazdım onun da acemiliği oldu. artık arada sırada böyle çerezlik niyetine yazılar da yazıcam ki, daha çok güncelleme olsun, daha sık yazı eklensin=)

xLarge dedi ki...

tabi fazla bekletirsen patlar hem, arada bi sağmak lazım. üstüne alınma yalnız :)

Rebecca dedi ki...

Ahh bu günü nasıl unuttum =D

son kıllanma tarihi dedi ki...

@Rahatsız Adam: yok niye alınym ki=P

@Rebecca: Unutmuş olamazsın!!! İneklerin yarın öbür gün ayaklanırsa görürsün!!!

KURŞUN KALEM dedi ki...

@Rahatsızadam ve @Son kıllanma tarihi,
Siz ikiniz beni öldürecek misiniz layynn?
İşi gücü serdim ,birinizin postlarını,ötekinizin akla zarar yorumlarını okuycam diye birazdan işten atılıcam.Hayır o değil de,işten atıldığı halde gülmekten gebermeye devam eden insan olarak da bu blogun tarih sayfalarına geçiceem...

son kıllanma tarihi dedi ki...

Ooohhhh beleşten bi yazı konusu daha olur:P

KURŞUN KALEM dedi ki...

Haklısın mirim...önceki yazı konularına oldukça fazla telif ödemişsin diye duydum,ben para istemiiim...ağaya yazı konusu beleş.

son kıllanma tarihi dedi ki...

Aaaa beleş diyince hemen para anlamayın yahu, beyin salatasından bahsediyorum ben=P Beyin salatası yapmak yok düşünmeden beleşe bir yazı konusu ohhh şeklinde demiştim:D hemen paragöz yaptınız beni aşkolsun..

KURŞUN KALEM dedi ki...

senin zekanda bir bloggerin bir şeyi DÜŞÜNMEDEN yazabileceğine inanmak zor hatta imkansız...tüm yazılardan bu belli oluyor:))ne yaparsan yap önce düşünüp sonra yazmana engel olamazsın.
para olayı tamaman makaraydı...
başka bir niyet yok..
Sevgiler.;)

KURŞUN KALEM dedi ki...

Not:Ben şimdi zekana hayranlık yaptım ya,sen bunu da ciddi bir taşlama zannetmeyesin mirim?

son kıllanma tarihi dedi ki...

Yok yahu bu söylenenlerden hiç alınmam:D zaten benim sölediklerimin hiçbiri de ciddi değildi ki zaten, makara yapıyorum:D

Yorum Gönder