Belediye Otobüsünde Başında Dikilen Teyze Yüzünden Cinnet Geçirdi

16 Şubat 1999: İstanbul'da Kadıköy-Beylikdüzü seferini yapan belediye otobüsünde oturacak yer bulamayan 65 yaşındaki Sakine Ulaşlar, gözüne kestirdiği oturan bir gencin yanına giderek başında dikilmeye başladı. Yol boyunca oflayıp puflayarak kendisine yer verilmesini sağlamaya çalışan yaşlı kadının bu psikolojik baskısına dayanamayan genç(O.Ü.) cinnet geçirerek otobüstekileri öldürmeye başladı.

Tarihe kara bir sayfa olarak geçen bu günde Sakine Ulaşlar'ın da içinde bulunduğu tam 6 kişi öldü, 12 kişiyse yaralı olarak kurtuldu. Daha sonra polis tarafından tutuklanan O.Ü., teyzenin ona yaptıklarının yanında kendi yaptıklarının hafif bile kaldığını söyleyerek, tekrar aynı şeyler yaşansa yine aynısını yaparım dedi.

Tanıkların ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan O.Ü., Sakine Ulaşlar'ın işkence yöntemi kullanmasından dolayı nefsi müdafaa gösterdiği gerekçesiyle 100 bin lira hafif para cezasıyla serbest bırakıldı.
FriendFeed ile Paylaş

7 yorum:

xLarge dedi ki...

Öldür öldür bitmez ki la bu teyzeler :)

KURŞUN KALEM dedi ki...

Yorum gönderme linkini bulana kadar canım çıktı yahu..
Neyse,ben burayı nasıl keşfedemedim önceden?Tam benim kafadan bir blog...Zaytung gibisin ne diyim,çok güldüm,çok eğlendim.Geniş bir zamanda diğer bütün postlarını okuyacağım...

son kıllanma tarihi dedi ki...

@ Rahatsız Adam: Ya bazen o kadar yorgun oluyorum ki, veya bi rahatsızlığım oluyor oturmak zorunda oluyorum. Ne zaman böyle durumda olsam o teyzeler geliyor beni buluyor yahu! Tam bir psikolojik savaş uyguluyorlar insana...

@ KURŞUN KALEM: Öncelikle hoşgeldiniz=) O yorum gönderme linki temadan kaynaklanıyo bi türlü çözemedim bıraktım ben de.. post'un linkine tıklayınca yorum yapabiliyosun ama=) Beğendiğinize sevindim, hiç ayrılmamanız dileğiyle..

xLarge dedi ki...

ohoo dürten bile var anasını satim...

son kıllanma tarihi dedi ki...

evet evet, hatta direkt oğlum izin ver de ben oturayım diyen teyzeler de var.. ama asıl uyuz olduğum, yaşlı olmayıp da oturmak için kendisine yaşlı süsü veren teyzeler. yani teyze de değil, bildiğin orta yaşlı. normalde yaşlı desen ağzını burnunu kırar ne diyosun sen diye, ama otobüste sırf oturmak için yaşlı taklidi yapıyolar..

tuba dedi ki...

hafif para cezasının miktarının hafifliği karşısında nutkum tutuldu :D eski parayla 100 bin olsa gerek o :P

son kıllanma tarihi dedi ki...

e heralde eski parayla, o zamanlar sıfırlar atılmış mıydı????:P

Yorum Gönder