Ünlü Olduğu İçin Bir Daha Dinlenilmeyen Müzik Grupları'nı Anma Günüı

30 Ocak: Her yıl takvimler 30 Ocak'ı gösterdiğinde hepimizin gözleri dalar, eski yıllara döneriz. Hepimizin içinde adeta bir evlat acısı gibi yer edinmiş ve izini bırakıp gitmiş kocaman bir yara var ya hani, işte o yarayı açanları hatırlarız bugün!

Bugün, "Ünlü Olduğu İçin Bir Daha Dinlenilmeyen Müzik Grupları'nı Anma Günü". Bugün hepimizin acısı büyük...

Hani, gençlik yıllarınızda şans eseri keşfettiğiniz ve hiç kimsenin bilmediği bir grup vardı! Sadece siz, ve sizin gibi üç beş insan bilirdi bu müzik grubunu. Adeta sizin evladınız gibiydi, en büyük destekçisiydiniz siz onların. Popüler oldukları için değil, sadece siz bildiğiniz için seviyordunuz hani. Arkadaş ortamında "Ben de işte şu grubu dinliyorum yeaa" diyerek, kimsenin bilmediği bir grubu dinlemekten ötürü havanızdan geçilmiyordu hani. Sonra birden bir albüm çıkardılar ve müzik piyasasını dağıttılar, çok ünlü oldular ve milyonlarca insan bu grubu dinlemeye başladı hani... Onlar ünlü olunca küstün onlara, sırf artık herkes o grubu bildiği için şarkıları hoşuna gitse de artık dinlememe kararı aldın hani..

İşte bugün hepimiz, ünlü olduğu için bir sevgili edasıyla terk ettiğimiz o müzik grubunu anıyoruz! Bütün dünyada yüz milyarlarca insan bugün, o terk ettiği grubun en sevdiği ama uzun zamandır dinleyemediği şarkılarını dinliyor!

Biz de Tarihte Bugün Bir Şey Oldu ekibi olarak birazdan Demet Akalın'ın en güzel şarkılarını açıp rakı ve gözyaşları eşliğinde dinleyip bebeklik dönemimizi yad edeceğiz... Ah be Demet, ünlü olunca çok bozdun kendini... Hepinize eski dostlarla güzel vakit geçirmenizi diliyoruz...
FriendFeed ile Paylaş

6 yorum:

İnsanoğlu dedi ki...

Ah ah say say bitmez zamanında demolarına aşık olduğumuz gruplar. Şimdi artık piyasadalar ama dediğiniz gibi gönlümüzden uzaklaştılar.

son kıllanma tarihi dedi ki...

Hepsi piyasa oldu şöhret uğruna sattılar bizi=(

İnsanoğlu dedi ki...

Ya birde şöyle birşey var. Mesela albümlerdeki bir şarkıya bayılıyorum ama o şarkıya klip çekince soğuyorum şarkıdan.

son kıllanma tarihi dedi ki...

Hepimizin en büyük sorunlarından birisi işte... Keşke o güzel şarkılara klip çekip herkese tanıtmasalar oofff ooffff...:D

Vladimir dedi ki...

Demet Akalın'ın en güzel şarkıları ... keh keh.... hepsi aynı değilmiydi onun şarkılarının...

Prodüktörler bozuyo grupların orijinalliği varsa bile çok kılım bu husua en yaralı olduğum konudur :(

son kıllanma tarihi dedi ki...

Aaaaa ama lütfen, Demet Akalın'ın her şarkısı ayrı güzeldir, hele hele ünlü olmadan öncekiler(!) :D

Evet aslında bazıları gerçekten de bozuluyolar, ama bir kısım insan da farklı sebeplerden bırakıyolar bu grupları dinlemeyi=)

Yorum Gönder