Johnny Kerr Tuvalette Dergi Okuduğunu Açıkladı

15 Şubat 1989: 80'li yılların ünlü film yıldızlarından olan Johnny Kerr yaptığı bir basın toplantısıyla tuvalette dergi okuduğunu açıklayarak hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Artık modern dünyada insanların önyargılarını yıkarak tuvalette dergi okuyanları garipsememelerini söyleyen Kerr, bundan sonra tuvalette dergi okuyan insanların toplumdan dışlanmamaları için çalışmalar yapacağını da sözlerine ekledi.

Sonraki yıllarda oynadığı filmlere mutlaka tuvalette dergi okuma sahnesi eklettirmesiyle adından çokça söz ettirdi ve insanların önyargılarını yıkabilmek için çok çalıştı. 2 kez Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildiyse de ikisinde de kazanamadı. Kendisiyle yapılan röportajlarda, 12 sene önce bugün yaptığı o ünlü basın toplantısının hayatındaki dönüm noktası olduğunu her fırsatta dile getirdi.

Bugün tuvalette dergi okuyanları ayıplamayan bir dünyada yaşıyor olmamızı büyük ölçüde o günkü basın toplantısına borçluyuz..
FriendFeed ile Paylaş

4 yorum:

xLarge dedi ki...

okuduğu dergiyi iyi seçememiştir, kesin ondandır.
sen oku bakim şöyle bir hafif meşrep bi dergi, bak milletin ilgisini çekip, nasıl takdir kazanıyosun.
yazık olmuş, çok yazık...

son kıllanma tarihi dedi ki...

Yok hafız, o yıllarda tuvalette dergi okumak çok ayıp sayılıyormuş ondan:P Şİmdi garip geliyor dimi:P Aaaahhh aaahh, medeniyetini sevdiğim dünya:D

xLarge dedi ki...

sende yok gamettir, yok ayıptır azıma s.çtın hafız :)

son kıllanma tarihi dedi ki...

estağfurullah istemeden oldu, bilirsin başımın üstünde yerin var=)

Yorum Gönder