Denizden Çıkan Babasını Yedi

13 Eylül 1974: Tarihte bugün bir adam, denizden çıkan babasını yedi.

Bir balıkçı kasabasında yaşayan Faruk Kalkan, balıkçılıkla geçiniyordu. Deniz kenarında küçük bir evde babasıyla birlikte yaşıyordu. Deniz ürünlerine bayılırdı, sabah akşam balık, midye, kalamar vs. yerdi. Kendisine en sevdiği yemek sorulduğunda, "Her türlü deniz ürününü severim. Denizden çıkan herşeyi yerim. Denizden babam çıksa yerim!" cevabını verirdi.

Faruk Kalkan bir sabah uyandığında evindeki buzluğa bakınca hiç balık kalmadığını görünce şok olmuştu. Karnı çok acıkmıştı ve balık sezonu henüz açılmamıştı! Balık olmadan açlıktan ölebilirdi!

Paniğe kapılan Faruk Kalkan, aceleyle babasının odasına koştu, ama babası odasında değildi. Ne yapacağını şaşıran Faruk Kalkan, koşarak evden çıkıp sahile doğru gitti.

Babası Şahin Kalkan, sabah erkenden uyanıp denize yüzmeye gitmişti. Denizde yüzerken, oğlunun panik içinde evden çıktığını gördü. Ne olduğunu öğrenmek için kıyıya yüzdü ve denizden çıkmaya başladı.

Babasının denizin soğuk sularından çıktığını gören Faruk Kalkan, midesinden gelen seslere engel olamayarak babasına saldırdı ve onu bir lokmada yutuverdi!

Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, Faruk Kalkan'ı tutuklayıp cezaevine götürdüler. 2 ay tutuklu kaldıktan sonra doktor raporuyla akli dengesinin yerinde olmadığı kanıtlanan Kalkan, daha sonra serbest bırakıldı.
FriendFeed ile Paylaş

9 yorum:

dralaye dedi ki...

Olmamış bence. Üzdün beni.

son kıllanma tarihi dedi ki...

yaaaaa yapmaaa, bence fotoğraf bile tek başına yetmez mi=P
açıkçası bir süredir hep aynı şeyler hakkında yazdığımı fark ettim. çoğumuzun farkında olduğu şeyler hakkındaydı. yani "kumandayı dize vurmak", "sandaletin içine çorap giymek" falan gibi. biraz daha farklı bir şey denemek istedim=) ama olmadıysa mazeretim de var, kafam yerinde değil bu aralar, moralim bozuk baya..

dralaye dedi ki...

o zaman istersen sana blogumu ödünç vereyim, sen de sıkıntılarını yaz=)

мєltєм dedi ki...

Tarihte bugün bir adam "kafam yerinede değil bu aralar" dedi. bende dralye'ye katılıyorum, bi dök içini de kurtul anacım bu bozuk moralden, hep birlikte gülsün yeniden yüzümüz :D

son kıllanma tarihi dedi ki...

=)) hiç gerek yok=) günlük şeklinde bir blog değil burası üzgünüm=P sen de mi beğenmedin yoksa meltem? batırmışız demek bu sefer, olsun arada olur o kadar:P

мєltєм dedi ki...

hanii yüzyıllar önce afrika'da açlıktan falan yemis olsaydı accık mantıklı olabilirdi, yanlış anlama ama yorumumu:) ama önceki yazılarına göre bu sefer olmamış (nazar boncuuu olsun:D).

kitap gibi kız dedi ki...

bence o kadar da kötü değil. sadece birazcık daha işlenmeye ihtiyacı var. bununla birlikte melteme katılıyorum. nazar boncuğu olsun

son kıllanma tarihi dedi ki...

ii bakalım öyle olsun=) bir dahaki dha güzel olacak=)

ay blog dedi ki...

afiyet olsun :)

Yorum Gönder