Facebook'ta "Çok Güzel Çıkmışsın Canım" Şeklinde Yorum Yapan Kız

7 Temmuz 2008: Tarihte bugün ilk kez bir kız, uyuz olduğu başka bir kızın Facebook'taki bir resminin altına "Çok Gzl ÇıkmışSın cnm(:" şeklinde yorum yazarak yepyeni bir akıma öncülük etti.


Burcu Sarısoyar isimli kız Facebook'ta uyuz olduğu başka bir kızın resmi altına "Çok Gzl ÇıkmışSın cnm(:" şeklinde yorum yazdı. Bu yorumu neden yazdığını kendisi dahil hala kimse anlayabilmiş değil. Resmine yorum yazdığı Yasemin Yorumister ise bu yoruma ilk önce çok şaşırdı, ama daha sonra "saol canım (: o senin güzelliğin (:" şeklinde kızlara özgü vurucu bir darbeyle karışık verdi.

Bu diyalogtan sonra milyonlarca kız bu akıma katıldılar, Facebook'u "çok güzelsin tatlım", "o senin güzelliğin canım", "bebeğim ortalığı yakıyorsun yine" şeklinde yorumlarıyla işgal ettiler. İşin ilginç tarafıysa, bütün kızların bu yorumların yapmacık olduğunu bilmelerine rağmen, yapılan bu yorumlardan gerçekten de hoşlandıklarının ortaya çıkmasıydı.
FriendFeed ile Paylaş

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Birde birbirine aşkım diye hitab eden kızların tarihte bugünü olmalı. yazık ama.

son kıllanma tarihi dedi ki...

hehe, bütün o dediklerin işte bu akımdan sonra ortaya çıktılar=P çok güzel çıkmışsıncılar'dan ilk ayrılan grup, aşkım diye hitab eden kızların alt grubunu oluşturdu. bir de "datlum"cular var, onlar daha sonra kendi öz çizgilerini yakaladılar=P

Yorum Gönder