Havuza Yüz Üstü Atlayıp Pişerek İntihar Etti

11 Temmuz 1987: Tarihte bugün ünlü televizyon spikeri Chris Baldiriciplak havuza yüz üstü atlayıp pişerek intihar etti.

California Belediyesi'nin halka açık havuzunda yaşanan olay herkesin tüylerini diken diken etti. Başarılı bir kariyere ve zengin bir hayata sahip Chris Baldiriciplak, '86 ekonomik krizinden etkilenen insanlar listesinde üst sıralarda yer alır. Önce evini, sonra arabasını, sonra öteki evini, daha sonra diğer evlerini de kaybeder. Bütün malvarlığını kaybettikten sonra bir de işinden olunca, Chris bunalıma girer. çikolataya başlar ve kocaman bir bitter çikolata göbeği yapar. Yine de eski hayatından tam kopamayan Chris, arada sırada belki magazincilere yakalanırım umuduyla Belediye'nin havuzuna giderek orada güneşlenir, yüzer.


Olayın yaşandığı gün aşırı derecede çikolata yediği tespit edilen Chris'in yanına, o sırada "Sıcaklar bastırdı, halk soluğu Belediye'nin havuzlarında aldı." şeklinde haber yapan haberciler gelir ve röportaj yapmak isterler. Kendisini tanıdıklarını düşünen Chris mutluluktan havalara uçar, ama habercilerin ilk sorusuyla adeta yıkılır: "California'da yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle halk soluğu havuzlarda aldı. Evet efendim, Belediye'nin işlettiği bu havuzlardan memnun musunuz?" şeklinde gayet duygusuz ve önemsiz soruyu duyan Chris, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlar. Girdiği bunalımın ve yediği çikolataların da etkisiyle koşarak etraftakilerin korku dolu bakışları arasında büyük finalini yapar: Havuza yüz üstü pişecek şekilde atlar, korkunç bir "Şaaaappppp" sesiyle sulara gömülür.

Chris'in huzur içinde ölmek yerine böylesine çok acı verici ve dayanılmaz bir ölümü seçmesinden dolayı, girdiği bunalımın gerçekten de ağır olduğu sonucuna düşünüldü.
FriendFeed ile Paylaş

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu gerçek olamaz. Eğer olsaydı ciddi anlatılırdı. Bence böyle bir hikaye uydurulmuş, sonra fotoğrafa uygun olsun diye bir de bitter göbeği çıkarılmış. Ayrıca böyle birşey olsa haberlerde duyardık. İnsaf... :D :D :D

Tabii ki dalga geçiyorum. Böyle bir şeyin olmayacağını herkes bildiğinden muziplik olsu diye, güldürmek için yazılmış bir yazı. :)

Yorum Gönder